Ο ιατρός είναι ο ιδρυτής και υπεύθυνος του Φλεβολογικού/Αγγειοχειρουργικού Τμήμος στο ιατρικό κέντρο ΙΑΣΗ. Το Κέντρο αποτελεί ένα σύγχρονο Πολυιατρείο και βρίσκεται στον κεντρικότερο δρόμο των Ιωαννίνων, με ισόγεια πρόσβαση. Στους φιλόξενους και μοντέρνους χώρους του θα σας προσφέρει ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, ενώ το προσωπικό και ο ιατρός με συνέπεια και επαγγελματισμό θα σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απο την πρώτη κιόλας επικοινωνία μαζί σας.

Για την όλοκληρωμένη παροχή σύγχρονων υπηρεσίων φλεβολογίας (εξέταση, υπερηχογραφικός έλεγχος, επεμβάσεις Laser, σκληροθεραπείες αφρού και υγρού, μικροφλεβεκτομές, συντηρητικές θεραπείες) το κέντρο διαθέτει σε μόνιμη βάση όλα τα υπερσύγχρονα ενδοφλεβικά Laser 1470nm ( Biolitec, Angiodynamics, ARC) για τις επεμβάσεις κιρσών, παρέχοντας τη δυνατότητα για απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση του φλεβικού προβλήματος του κάθε ασθενούς, μιας και για κάθε επέμβαση επιλέγεται ο καταλληλότερος τύπος Laser. Παράλληλα διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας φορητές συσκευές φωτοαπεικόνισης ευρυαγγειών (Veinlite, Veilite Pro) και υψηλής ευκρίνειας υπερήχους (Terason, Philips) ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο διαγνωστικό και θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Αντιμετωπίζοντας χιλιάδες ασθενείς με φλεβική νόσο το κέντρο έχει πλέον μετατραπεί σε κέντρο αναφοράς στη Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο.